Tjältining och Heaters

Med våra helt nya tjältinare från Heatwork kan du arbeta effektivt året om. Vi har maskiner tillgängliga på alla våra depåer runt om i landet.

Ett snabbare och mer kostnadseffektivt sätt att komma igång med schakt och grävning under vinterhalvåret är tjältining. Vänta inte i onödan, hyr våra maskiner för att arbeta utan hinder även på vintern.
 
heatwork_960x640-2023.jpg
 

Låga driftskostnader

Verkningsgraden på våra maskiner är den högsta på marknaden. Med låga driftskostnader och bränsleförbrukning, blir kostnaden per upptinad m² mycket låg. Slangarna på marken, täcks över med isoleringsmattor som gör att värmen går ned i marken med en låg värmeförlust.
 

Användning

Maskinernas användningsområden täcker flera steg i byggnads- och anläggningsprojekt, från upptining av tjäle, frostsäkring och härdning av betong, till uppvärmning av byggnader, hallar etc. Vi har de bästa tjältiningsmaskinerna som marknaden kan erbjuda idag.
 

Vi kan bistå med både planering, etablering och tillsyn

Kontakta oss för ett upplägg som passar för just din arbetsplats.
Ladda ned produktblad

Broschyr Produkter & Tjänster

För att din vardag ska kunna flyta på som vanligt med fokus på din kärnverksamhet, kan vi bistå med en rad olika säkerhetsrelaterade tjänster och produkter.

Ladda ned

Alla har rätt till en säker arbetsplats