- Er säkerhet vår verklighet!
  Ring oss på nummer 026-180 600

Vi vann WE+ Challenge

Publicerad: 15/11, 2018

Under perioden oktober till november har vi deltagit i Ramuddens hälsoprogram "Passion of health" och tävlingen WE+ Challenge

Passion for Health vill uppmuntra fler medarbetare till att träna regelbundet och målmedvetet. Därför har det skapats en funktion på nätet där personal kan dela med sig av sin träning oavsett om man valt att promenera, springa, cykla, åka skidor, gå på gym, eller göra något annat.

Varje år annordnas WE+ Challenge som är en intern motionstävling. Konceptet har gått ut på att träna 3 gånger i veckan i minst 30 minuter och därefter delar man med sig av sina aktiviteter med bild och text i forumet.

Vi har med spänning kunnat följa statistiken under resans gång och äntligen har alla aktiviteter räknats, sammanställts och nått ett slutligt resultat.

Efter en höst i hälsans tecken, som inneburit hårt slit och en kämparglöd utan dess like, står vårt team på Wewab trafiklösningar AB nu som segrare i årets upplaga av tävlingen. Vi är otroligt stolta över detta.

Stor eloge till våra tappra medarbetare!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK